BEVERWIJK - In een wereld die voortdurend evolueert, waar vragen rond vrouwelijkheid centraal staan, zijn er visionaire kunstenaars die deze thema's durven verkennen met passie en vastberadenheid. Saskia Noort en Stella Bergsma, samen met hun opmerkelijke band, de Flaming Vulva's, en een diverse verzameling van getalenteerde schrijfsters, dagen de status quo uit en nemen het publiek mee op een ontroerende reis door de wonderlijke wereld van vrouw-zijn in deze tijd.


Van daten tot bodyshamen, van abortus tot ouderschap, van politiek tot romantiek, geen enkel aspect van het vrouwelijk leven ontsnapt aan hun vurige pen. Deze kunstenaars vangen de veelzijdigheid van vrouwelijkheid in elk woord en elke noot, en beloven het publiek te verblinden met hun oprechte, ongefilterde kijk op de wereld.

Tijdens deze voorstelling wordt het publiek meegezogen in een draaikolk van emoties, van lachen tot huilen en er is veel herkenning. Dit is geen gewone voorstelling, het is een viering van vrouwelijkheid in al haar glorie.

Het publiek zal de zaal verlaten met veel inspiratie, maar ook doordrenkt van zusterliefde en doordrongen van de onbeschrijfelijke pracht van het vrouw-zijn!

Kaarten vanaf € 22,50 voor zaterdag 21 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.