BEVERWIJK - Tijdens AKF ontdekt het publiek kleinkunst van de beste artiesten. Vanavond zijn dat de finalisten Valentina Tóth – "Een sensatie", Collin Edson - "Een talentvolle verhalenverteller" en Britt van Tooren "...doet originele observaties", volgens de pers.

Het Amsterdams Kleinkunst Festival streeft voortdurend naar hoge kwaliteit en een eigenzinnige artistieke identiteit. En dat alles om een zo breed mogelijk publiek te boeien en te binden aan de kleinkunst. Het AKF staat voor de inhoudelijke ontwikkeling van het genre kleinkunst als volwaardige kunstvorm, een sterkere landelijke marktpositie van de kleinkunstenaar en een betere zichtbaarheid van de kleinkunst in Amsterdam. Om dit te bereiken ontwikkelt het festival zich de komende jaren tot hét platform voor de kleinkunst in Nederland.

Met o.a. de AKF Sonneveldprijs voor nieuw talent, hommages aan gerenommeerde kleinkunstenaars, wordt kleinkunst in de breedste zin van het woord uitgelicht. Het AKF zet hoog in op talentontwikkeling, maar streeft ernaar kleinkunstenaars en cabaretiers in alle fasen van hun carrière een podium te bieden binnen het festival.

Kaarten vanaf € 17,00 op zaterdag 19 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.