BEVERWIJK - Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd en viel Grof Geschud op bij Cameretten. “Twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury.

Genoeg reden om Grof Geschud als TVB New Artist te kiezen - een samenwerkingsverband tussen TVB Theater en veertig theaters om uitzonderlijk talent op de Nederlandse cabaretpodia te brengen.

In ‘Lijmen’ bevragen Lander Severins en Myrthe van Velden via ridders en bejaarden, Plato en perenvlaai het onvermogen om vast te houden en de angst om lost te laten. Een ontroerende en hilarische zoektocht in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua.

“Lijmen is een programma van een hoog niveau” (...) “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” | Jury Cameretten 2018

Kaarten vanaf € 14,50 voor vrijdag 20 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.