BEVERWIJK - Vijftien jaar na zijn dood wordt Lennaert Nijgh, een van de beste tekstschrijvers die Nederland ooit gekend heeft, herdacht met een groots eerbetoon. Geniet van een uniek theaterconcert met natuurlijk de grote hits én het wat minder bekende werk van Lennaert Nijgh, alles in nieuwe arrangementen en bewerkingen.

Het Land van Maas en Waal, Avond, Malle Babbe, Meester Prikkebeen, Testament, Pastorale, Verdronken vlinder, Een meisje van zestien, Liefde van later en Welterusten mijnheer de President. Het zijn allemaal nummers die in ons collectieve geheugen staan gegrift en zijn geschreven door Lennaert Nijgh.

Lennaert Nijgh theaterconcert is een uniek theaterconcert met natuurlijk de grote hits én het wat minder bekende werk van Lennaert Nijgh, alles in nieuwe arrangementen en bewerkingen. Maar ook enkele nieuwe songs. De voorstelling geeft daarnaast een bijzondere kijk in het leven van Lennaert Nijgh. Wie was die schrijver achter de hits van o.a. Boudewijn de Groot en Rob de Nijs?

Met: The Voice of Holland 2014 finalist én de nieuwe chansonnier: Sjors van der Panne, Jim de Groot (The Passion), Edison Award winnaar Izaline Calister én Lennaert Nijgh’s laatste vrouw zangeres Josee Koning.

Kaarten vanaf € 23,00 voor zaterdag 20 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.