BEVERWIJK - In deze nieuwe, gierend absurde komedie, geschreven door Jon van Eerd, vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater: 6 acteurs spelen meer dan 20 rollen! Als eigenaren van een noodlijdende snackbar proberen Jon van Eerds alter ego Harrie Vermeulen en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia's aan de man te brengen.

Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar 'ingrediënten' kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking. Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie de ene domme stap na de andere…

Kaarten vanaf € 28,50 voor zaterdag 21 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.