BEVERWIJK - Before After is een hedendaagse, intieme musical met livemuziek vol meeslepende ballads over liefde, identiteit en het doorbreken van patronen. De nieuwe producent Oatmilk Studio maakt de musical voor slechts twee spelers: Coen Bril (o.a. film: De Slag om de Schelde) en Desi van Doeveren (o.a. tv: De verschrikkelijke jaren tachtig).

Wanneer de jonge dertigers Ami en Ben elkaar tegenkomen, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die na een ruzie uit haar leven verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven. Before After springt heen en weer tussen nu en toen – wat ging er mis tussen hen? En kun je werkelijk opnieuw beginnen?

Before After is een intieme musical vol meeslepende ballads - met invloeden vanuit popmuziek, singer-songwriter en akoestische folk. Met live-orkest bestaande uit drie muzikanten (piano, cello en gitaar). Dé actuele en intieme musical van dit seizoen!

Kaarten vanaf € 23,50 op donderdag 15 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.