BEVERWIJK - Na een succesvolle periode van vele jaren met meer dan 22 albums en talloze concerten over de hele wereld, wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rijke geschiedenis van Flairck en wordt de fakkel doorgegeven aan een nieuwe generatie.

De nieuwe Flairck geeft, onder leiding van gitarist en bassist Pablo Ortiz, die sinds 2007 deel uit maakt van de band, een line-up van getalenteerde jonge muzikanten een kans. Het gaat hier over de bassist en componist Joris Vanvinckenroye en de drie virtuoze violistes Liesbeth Lambrecht, Mart Flecijn en Zhazira Ukeyeva.

Dit team creëert een fonkelnieuw Flairck-geluid dat de prachtige traditie van de band in ere zal houden onder goedkeurend oog van de oorspronkelijke oprichters Peter Weekers en Erik Visser. De welbekende unieke stijl, boordevol stuwende energie en indrukwekkende instrumentale virtuositeit, zal nieuwe horizonten verkennen.

De nieuwe voorstelling ‘Full House’, een onvergetelijke explosie van kleur en geluid, combineert kersverse muziek met verrassende versies van enkele klassiekers uit het repertoire van de band. Een unieke ervaring van muziektheater met verhaal en muziek, geïnspireerd door de mysterieuze drievoudige Griekse lotsgodin Moira. Zij schudt de kaarten van het lot, verrassend vormgegeven door de unieke stijlen van de drie violistes in de band. De voorstelling is een uitnodiging voor het publiek om verleden, heden en toekomst te beleven van deze legendarische akoestische band met zijn typische klankkleur, theatrale humor en instrumentale intensiteit.

Dit is de nieuwe Flairck. Andere gezichten, zelfde spirit. Bekend en toch nieuw. Een hedendaagse toenadering tot oude tradities.

Kaarten vanaf € 22,00 voor vrijdag 23 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.