BEVERWIJK - Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo n00b. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen. "De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor", schreef de Volkskrant.

Hun eerste avondvullende voorstelling gaat over het zijn van een n00b: een nieuweling, een groentje, een nobody. Humor in een modern jasje door losers waar je hart sneller van gaat kloppen, met muziek die je mee kunt zingen. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld.

Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b het publiek zien hoe gek en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

"Het programma (...) is minstens zo intrigerend als de naam van het tweetal. Hun schurende humor is te authentiek om ze in een vergelijkingshokje te duwen". schreef de Theaterkrant


Kaarten vanaf € 17,00 voor de try-out op donderdag 22 december om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.