BEVERWIJK - Het grote publiek kent René van Kooten met name van zijn hoofdrollen in grote musicals als Zorro, Evita en Joseph. Dit seizoen zit hij 25 jaar in het vak en viert hij ook zijn 50e verjaardag. Reden genoeg voor een eigen theatervoorstelling.

Samen met special guest Carolina Dijkhuizen, een swingende rockband en het publiek gaat Van Kooten op zoek naar zichzelf. Zelfspot, humor, bekende liedjes uit René zijn carrière en interactie met de zaal zijn de ingrediënten van een theatershow die eigenlijk met geen enkele andere te vergelijken is. Met als basis de unieke stem en podiumpersoonlijkheid van deze musicalster, die zichzelf van al zijn kanten laat zien.

Een theatershow vol zelfspot, humor en bekende liedjes, van musical tot rock, van breekbaar tot dikke party. René maakt een reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen en voegt er nieuwe aan toe

Kaarten vanaf € 28,50 op donderdag 22 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.