BEVERWIJK - Zanger Sjors van der Panne en musicalster Tommie Christiaan trekken samen het theater in met de voorstelling Mannen huilen niet. De heren zijn muzikale tegenpolen, maar desondanks ontzettend aan elkaar gewaagd. Beiden zingen ze nummers die hen op de mooie en minder mooie momenten in het leven wisten te raken. Natuurlijk bundelen ze ook hun krachten voor een aantal prachtige duetten.

Tommie steekt de kleine chansons van Sjors in een compleet ander jasje en Sjors duikt in het repertoire van Tommie maar dan wel met het bekende sausje van Sjors. De herkenbaarheid blijft, maar wel authentiek. Hoe klinkt ‘Leef’ van Hazes in een Frans-jasje à la Brel gezongen door Sjors? En hoe pakt Tommie het repertoire aan van Shaffy?

Een muzikale show waarin ze ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar bespreken. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst… Mannen huilen niet!

Kaarten vanaf € 25,50 op donderdag 19 mei om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.