BEVERWIJK - Dit seizoen presenteert zangeres en songwriter Leonie Meijer haar nieuwe theatertour ‘HIER’. In dit inmiddels derde theaterprogramma maakt Leonie met intieme liedjes en pakkende verhalen het publiek deelgenoot van de reizen die zij het afgelopen jaar in haar eentje maakte door onder meer de zuidelijke staten van Amerika en Ierland.Inspiratie voor de nieuwe tour en haar nieuwe Engelstalige album ‘NJ 123’ dat op 6 oktober uitkwam, vond Leonie in het buitenland.

Speciaal voor het nieuwe album reisde Leonie samen met pianist/co-producer Ton Snijders en arrangeur Sebastiaan Koolhoven naar Praag om enkele van haar tracks met het The City of Prague Philharmonic Orchestra op te nemen. De voorstelling ‘HIER’ is een muzikale roadtrip waarbij Leonie haar publiek meeneemt op haar reis. Naast nieuw materiaal is er ook ruimte voor haar eerdere Nederlandstalige nummers zoals ‘Als ik breek’ en ‘Scherven van geluk’. Regie is in handen van Bavo Galama.

Leonie Meijer kreeg in 2011 nationale bekendheid als deelnemer aan The Voice of Holland. In datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum ‘Los’, gevolgd door haar tweede Nederlandstalige album ‘Luister maar’ (2013). Met haar album en gelijknamige theatershow ‘The Naked Sessions’ kiest Leonie in 2015 bewust voor puur en eerlijk en maakt hiermee grote indruk op zowel het publiek als de vakpers.

Leonie Meijer heeft in het theater een plek gevonden waar haar liedjes, haar ‘live’ stemgeluid en haar persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen.

Kaarten vanaf € 17,50 voor vrijdag 30 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.