BEVERWIJK - Blind date is een nieuwe Nederlandse comedy vol ongemakken en gênante momenten die horen bij blind dates, omlijst door muziek van een heerlijke live band!

Bob (Freek Bartels) en Jenny (Brigitte Heitzer) zijn bijna wanhopig. Ze proberen van alles, maar kunnen ‘de ware’ maar niet vinden. Totdat er een envelop op de mat valt, waar met grote letters Blind date op staat. Ze moeten een ellenlange vragenlijst beantwoorden, om vervolgens alleen een plaats en een tijd te ontvangen voor een date. De regels zijn simpel: de telefoons worden ingenomen en de twee singles moeten vanaf het voorgerecht tot aan de koffie na afloop elkaar écht leren kennen. Zonder te swipen, zonder te oordelen. Zal de date een succes worden?

Blind Date is voor iedereen die verliefd was, is of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates.

Kaarten vanaf € 27,50 voor de try-out op vrijdag 16 september om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.