BEVERWIJK - Wetenschapsjournalist Govert Schilling toert samen met zangeres Leoni Jansen door Nederland met het muzikale theatercollege Starry, Starry Night.


Govert Schilling en Leoni Jansen ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor de sterren en muziek delen. Ze besloten er samen een voorstelling over te maken. De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

In de zomer van 2017 traden ze al samen op in Middelburg, de stad waar de telescoop is uitgevonden en waar voor het eerst werd ontdekt hoe je die verre, mysterieuze kosmos dichterbij kunt halen.

Nu komen ze naar Beverwijk om ook daar het publiek te laten delen in hun fascinatie voor het oneindige heelal. En om te laten horen hoe muzikanten van over de hele wereld keer op keer geïnspireerd zijn geraakt door de kosmos.
Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde.

Kaarten vanaf € 17,00 voor donderdag 24 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.