BEVERWIJK - Na bijna zestien jaar met de Ashton Brothers op tour te zijn geweest, moet Pepijn Gunneweg het vijf jaar geleden over een andere boeg gooien. Na honderden voorstellingen en intensieve tournees, het land door en zelfs de wereld over, was de koek voor hem op. Tijdens een van zijn halsbrekende toeren was Pepijn gevallen van tweeëneenhalve meter hoogte, wat hem angstiger dan voorheen maakte. Het drukte hem met zijn neus op de feiten.


Hij besloot even niet meer op het toneel te staan, maar werkte veel voor de televisie. Toch voelde Pepijn dat hij weer het theater in moest. Nu is hij terug, met The Great Wonder, een soloprogramma vol muziek, acrobatiek, variété, kleinkunst en magie, de combinatie waarvoor Pepijn heeft bewezen een speciaal talent te hebben.

Een ambitieuze comeback vol stellages, goocheltrucs, muziekinstrumenten, hoge hoeden en hier en daar een verdwaald konijn!

Kaarten vanaf € 21,00 voor de try-out op donderdag 7 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.