BEVERWIJK - Op 11 december 2019 is de kaartverkoop van Shrek! The Musical gespeeld door musicalgroep The Cast van start gegaan. In één dag zijn er al 650 kaarten verkocht. Wil jij ook komen genieten van deze sprookjesachtige show? Sla dan snel je slag en bestel je kaarten op de website van het Kennemer Theater te Beverwijk. The Cast zal groen kleuren op avonden van 4 en 5 juni en op de middag en avond van 6 juni 2020.


Lang en gelukkig?
Ergens in een land hier ver, heel ver vandaan leefde eens een Oger met de naam Shrek. De wat lompe en eigengereide Oger wordt het liefste met rust gelaten en gaat daarom wonen in het moeras, ver van iedereen vandaan. Voor Shrek is het met de rust gedaan als de wrede Lord Farquaad alle sprookjesfiguren verbant uit zijn koninkrijk Duloc. Hij eist enkel perfectie en stuurt alle freaks naar het moeras. Shrek’s moeras. Lord Farquaad wil niets liever dan koning te worden van zijn geliefde Duloc. Dit kan alleen als hij een prinses trouwt. Als hij lucht krijgt van de mooie Fiona opgesloten in haar toren, besluit hij dat ze de ware is. Daarvoor moet hij haar wel gaan bevrijden uit die door een grote, enge draak bewaakte toren. Prinses Fiona wacht en wacht zonder haar verstand te verliezen want die droomprins is vast al onderweg. Zal hij haar ooit komen bevrijden uit haar toren? Zullen zij allen bereiken wat zij willen in dit verhaal vol van liefde, vooroordelen,vriendschap en trots zijn op wie je bent? Zal dit verhaal voor iedereen eindigen met lang en gelukkig, voor altijd en eeuwig?

Animatiefilm 2001
Veel mensen zullen Shrek, Ezel, Fiona en Farquaad al kennen van de met een Academy award bekroonde animatiefilm uit 2001. De Broadway musical is toch andere koek. Dat betekent niet dat het verhaal minder kleurrijk en grappig is. Hoeveel sprookjes kun jij herkennen?

Kaartverkoop
Kaarten voor de voorstellingen op donderdag 4 juni, vrijdag 5 en zaterdag 6 juni zijn te koop via de theaterkassa van het Kennemer Theater Beverwijk, tel: 0251 221453 of via www.kennemertheater.nl Toegang € 23,50 (inclusief garderobe en consumptie).

Musicalgroep The Cast speelt sinds 1990 bekende musicals zoals The Wiz , Aida, Beauty and the Beast, Zorro – De Musical, Cabaret en Legally Blonde, alsmede eigen producties. De semi-professionele vereniging heeft ongeveer vijfenveertig leden uit heel Noord-Holland. The Cast wordt ondersteund door een groep trouwe donateurs en sponsors.