BEVERWIJK - Marilyn Monroe: een actrice, begeerd sekssymbool met een turbulent leven en een dood waarover nog altijd de meest bizarre verhalen rond gaan. Wat gebeurde er precies op 5 augustus 1962? In de musical Goodbye, Norma Jeane probeert Henri Mortensen, een jonge en ambitieuze journalist, daar achter te komen.


In het jaar 1984 belt hij aan bij een vrouw van 58 jaar die zich voorstelt als Jane Edwards, maar Henri weet wel beter: de vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker, ooit bekend als Marilyn Monroe. Verbijsterd laat de vrouw Henri binnen en bang dat haar geheim bekend zal worden, doet zij er alles aan om hem te overtuigen zijn verhaal niet te publiceren.

Soy Kroon, Ellen Pieters en Brigitte Heitzer spelen deze kleine Nederlandse musical met internationale allure. De tekst en de liedjes zijn geschreven door Allard Blom en het wordt geregisseerd door Martin Michel.

Kaarten vanaf € 25,50 voor de try-out op vrijdag 31 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.