BEVERWIJK - Ooit speelde Willem Nijholt de hoofdrol in de musical over de briljante componist Cole Porter. De wervelende musical annex mini-revue is terug.

You’re The Top is een wervelende musical over het leven van de legendarische songwriter Cole Porter, gespeeld door Paul de Groot en Marjolein Keuning speelt zijn vrouw.

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl. Hij van rijke komaf, een hartstochtelijke feestganger, een homeseksueel die trouwde en een fervent wereldreiziger. Hij leidde een dubbelleven en ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als I’ve Got You Under My Skin, Night And Day, Ev’ry Time We Say Goodbye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate. Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikt, groeit zijn eenzaamheid.

In You’re the Top zit Cole Porter in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.

“Paul Groot excelleert als Cole Porter in You’re the top” NRC ****

“You’re the Top is top! Een swingend, ontroerend, maar bovenal van een hartverwarmend verhaal” Musicaljournaal.nl ****

Kaarten vanaf € 31,00 voor vrijdag 16 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.