BEVERWIJK - Het publiek kan zich verheugen op een de magische wisselwerking tussen Cor Bakker en Fay Claassen. Eén plus één kan veel meer zijn dan twee. Bij hun samenwerking tillen ze niet alleen elkaar naar het hoogste niveau, maar krijgt ook het repertoire dat ze brengen een extra lading. Daarom is hun programma Cor-i-Fay het ontelbare veelvoud van muziek, tekst en betovering.

Hun theaterconcert kreeg de titel Cor-i-Fay. Niet alleen een woordspeling met hun namen, maar ook met hun imago’s en hun achtergrond. Tussen de liedjes door vertellen ze daar komische anekdotes over. “Ik ben gewoon Cor uit de Jordaan waarbij je al snel denkt aan een corveebeurt om de keuken te dweilen’’, zegt Cor. “Maar Fay heeft de uitstraling en het uiterlijk van een fee. Zij is de dochter van een kunstschilder. Dat artistieke, elegante imago draagt ze altijd met zich mee. Vandaar Cor-i-Fay.’’

Pianovirtuoos en gouden stem tillen elkaar op in een betovering van muziek en zang.

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 20 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.