BEVERWIJK - Niet Schieten! bestaat speciaal voor zijn 25-jarig jubileum nog één keer uit Maarten, Arend en Erik. Zij zullen met z'n drieën een heerlijk avondje uit verzorgen voor bezoekers die zin hebben in een en al hilariteit.

Een avond vol lust en leed uit de veertien shows die ze de afgelopen 25 jaar maakten. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, bleek een terugkerend thema. Het doorgronden van de vrouw blijft hun missie. Of moeten we zeggen passie? Niet voor niets wordt het oeuvre van Niet Schieten! door mening psycholoog en relatiebemiddelaar als standaardwerk beschouwd. Het publiek kan hier haar voordeel mee doen!

De mannen komen speciaal naar het Kennemer Theater om de mensen uit deze regio haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt. Voor de één een feest van herkenning, voor de ander een hilarische openbaring!

Kaarten vanaf € 16,50 voor de try-out op donderdag 3 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.