BEVERWIJK / Sinds zijn debuut Jij en ik en alles daartussenin, schreef duizendpoot Auke Hulst zijn alweer zevende boek, het veelgeprezen En ik herinner me Titus Broederland. Een poëtische roman over herinnering en broederschap. De tweelingbroers Broederland wonen in een afgelegen bosk waar ze zich bezighouden met verboden boeken en hun gitaar. Tot een catastrofe hen treft…

En ik herinner me Titus Broederland is in april 2017 bekroond met de Harland Awards Romanprijs, de belangrijkste Nederlandse prijs voor boeken in de verbeeldingsliteratuur en in september van ditzelfde jaar is het boek opgenomen op de longlist voor de ECI-Literatuurprijs, voorheen de AKO Literatuurprijs. De prijs is een bekroning voor het best fictie of literaire non-fictie boek van het jaar.

Auke is ook literatuurcriticus, reisjournalist en essayist voor onder meer NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer, De Standaard en Columbus Magazine. Daarnaast is hij muzikant. Hij maakte onder andere bij Wolfskleren het soloalbum The Hidden Shape onder de naam Sponsored by Prozac. En hij is de voorman van de Nederlandstalige band De Meisjes, die in 2012 debuteerde met het album Beter Dan Niets. In het voorjaar 2014 verscheen het tweede album Dokter Toestel.

Kaarten vanaf € 14,00 voor dinsdag 9 januari om 20.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.