BEVERWIJK - ISOO, het fotografiecentrum voor de IJmond, organiseert op maandag 28 mei aanstaande om 20.00 uur een lezing over macrofotografie. Fotograaf Rob Doolaard - geen onbekende bij ISOO - is fotograaf van Diergaarde Blijdorp, maar werkt ook in opdracht voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, Safaripark Beekse Bergen, WNF, ANP en andere media zoals dagbladen en magazines. Hij heeft veel ervaring op het gebied van natuur- en dierentuinfotografie.

Ontdek samen met fotograaf Rob Doolaard de wonderbaarlijke wereld van macrofotografie. Details die normaal bijna niet te zien zijn, zijn op deze avond de onderwerpen waarmee we ons gaan bezighouden. Met macrofotografie betreden we de wereld op de vierkante centimeter. Op de millimeter nauwkeurig scherpstellen is vaak niet zo eenvoudig. Doolaard laat op deze avond zien hoe je met simpele technieken tot prachtige resultaten kunt komen.

Kaarten à 7 euro zijn vooraf te reserveren via lezingen@isoo.nu. Aan de deur zijn de kosten € 8,00 euro. Locatie: Centrum voor Fotografie ISOO, Stationsplein 46, Beverwijk.