BEVERWIJK - Rolf Sanchez is Nederlands grootste ambassadeur van Latin vibes. Zijn succesvolle deelname aan ‘De Beste Zangers van Nederland’ leidde tot het duet ‘Pa Oldivarte’ met Emma Heesters, dat al drie keer de platina status bereikte. In 2020 behaalde Rolf met ‘Más Más Más’ de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40 en scoorde daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. Inmiddels heeft zijn single Ven Ven goud behaald en bestormt hij, samen met Marco Borsato, de hitlijsten met de laatste single ‘Hef Je Glas’.

Rolf Sanchez en zijn band Latin Society vormen een authentiek muziek fenomeen. In ‘Mi Aventura’ neemt Rolf het publiek mee in een rollercoaster aan Nederlands-, Engels- en Spaanstalige muziek vol emotie. Hij blaast het publiek weg met zijn vocale kunsten en laat het publiek dansen alsof ze echte Latin-heupen hebben!

Kaarten vanaf € 25,50 op zaterdag 16 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.