BEVERWIJK - Na het daverende succes van het bijgeboekte theaterconcert vorig seizoen van het duo Lane & Perch, is er nu de reprise met muziek uit 'the late fifties and early sixties'.

Het duo Lane&Perch vullen een show met lekkere liedjes uit de tijd van de late vijftiger tot begin zestiger jaren. Het duo bestaat uit Jon van Leen en Piet Baars. Jon, ook wel bekend als Jonny Lane. Twee zangers met akoestische gitaren begeleid met mooie harmonieuze samenzang en een blues harp (mondharmonica) zingen en spelen nummers van o.a. Carl Perkins, The Everly Brothers, Buddy Holly, Phil Spector, Chuck Berry, Ray Charles en The Beatles uit de Hamburg tijd.

Het is goed toeven bij het duo: de muziek is niet te hard, niet te wild, maar wel exiting! En soft, slow zit er ook tussen, kortom, rock and roll en romantiek, dus back to the late fifties and early sixties! Dat is wat het publiek kan verwachten Lane & Perch!

Kaarten vanaf € 17,00 voor de reprise op donderdag 23 januari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.