BEVERWIJK - Ondanks haar jonge carrière, LAKSHMI debuteerde in 2017, heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. In 2021 leerde het grote publiek haar kennen door haar deelname aan het TV-programma 'Wie is de Mol?'.

Lakshmi is artiest, songwriter en theatermaker. Haar muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt Lakshmi het pop-noir. Als maker staat Lakshmi bekend als iemand die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. In 'Droom' duikt Lakshmi met haar muzikanten het onderbewustzijn in en creëert een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. De wereld tussen slaap en wakker waar ze eigen pop-noir nummers spelen die variëren van lieflijke kleine liedjes tot groots en duister, net als het leven zelf.

Kaarten vanaf € 18,50 op donderdag 13 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.