BEVERWIJK - Ali B is naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker, maar ook als theaterman timmert hij stevig aan de weg. In 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als '...misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen'.

Vorig seizoen had ‘dokter Ali’ de thermometer al in de bilspleet van de maatschappij willen steken. Maar hij blies de theatertournee Koorts tot twee keer toe af. Was het een burn-out vanwege zijn vele activiteiten of de komst van een nieuwe spruit? Ali zal het publiek uitleggen hoe het nou werkelijk zat vorig jaar en wat er aan de hand was in huize Bouali.

Ali heeft zijn eigen koorts nu onder controle en ziet nu het kwik gevaarlijk oplopen in de maatschappij. Ali hudt de temperatuur in de gaten en leert op geheel eigen wijze zijn bijdrage aan het genezingsproces. Dokter Ali zal eerlijk de diagnose stellen. Er zijn zoveel onderwerpen waarop hij zijn licht wil laten schijnen en steeds wint zijn optimisme het van zijn bezorgdheid. ‘Zelfs als het mis gaat, komt het goed.’

Kaarten vanaf € 20,00 voor zaterdag 7 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.