BEVERWIJK - Sara Kroos is snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat het publiek zo alle hoeken van de zaal zien als zij.

Zonder verdoving: wat ben je zonder je werk, je gezin, je middelen, je bedachte veiligheden, het sussen en het wegstoppen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. In de regen zonder jas. Dicht op het vuur. De nieuwe Kroos gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

Algemeen Dagblad beoordeelde de voorstelling met maar liefst vier sterren en schreef: “Sara’s beste show ooit! Zonder verdoving is een juweel van een voorstelling, die ergens therapeutisch of pathetisch wordt. De ontroering die Sara Kroos in haar liedjes oproept is een oprechte. Daartegenover zet ze haar harde zelfspot die goed is voor een even bulderende als bevrijdende lach. Al schrijnt en schuurt diezelfde lach lekker ongemakkelijk.”

Kaarten vanaf € 19,50 voor vrijdag 16 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453