BEVERWIJK - De oer-Hollandse Kruimeltje is terug in het theater: een hartverwarmende familiemusical vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur. Bente van den Brand, Finn Poncin, Marnel van Rooij en anderen spelen de personages uit de bekende klassieker van Chris van Abcoude.

Al bijna 100 jaar is Kruimeltje één van de meest populaire kinderverhalen. Na het succes van de verfilming uit 2020, is ook de musical in een nieuw jasje gestoken. Het publiek laat zich verwonderen door deze musical vol vriendschap en avontuur over het volgen van je dromen. Kruimeltje zwerft helemaal alleen door de besneeuwde straten, ergens in Nederland. De vrolijke, ondeugende, tienjarige straatjongen is helemaal alleen en op zoek naar zijn ouders. Hij bezit alleen een medaillon met portretjes van zijn vader en moeder erin. Toch blijft hij positief en loopt hij fluitend door de straten.Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met zijn vriend Noor de straathond, eindelijk een echt thuis. Wat schetst zijn verbazing? Zijn vader en Wilkes blijken oude jeugdvrienden te zijn geweest! Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Zou hij dan eindelijk niet meer op straat hoeven te leven? Als het eens zo simpel zou kunnen zijn...

Een hartverwarmende familiemusical voor iedereen vanaf 6 jaar met na afloop een meet&greet met de cast!

Kaarten à € 25,00 op zondag 20 november om 13.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.