BEVERWIJK - "Bake the world a better place", dat is de slogan waarmee meesterkok en -patissier Rudolph van Veen op het tv-kanaal 24Kitchen zijn passie voor bakken deelt. Met 'De Feestdagen' zorgt hij dat ook het theaterpubliek de keukenprins(es) in zichzelf ontdekt en een kijkje in de keuken van deze meesterkok en -patissier krijgen.

TV-kok en bakker Rudolph van Veen is terug in het theater en neemt het publiek mee in een geurende voorstelling waar iedereen zeker iets van opsteekt! Met anekdotes, mooie verhalen en kookdemo's inspireert hij het publiek om de heerlijkste dingen thuis op tafel te kunnen zetten. Multi-instrumentalist Diederick Ensink is te gast in de Bakery en steekt de meest iconische kerstmuziek in zijn eigen fonkelnieuwe jasje. Hij bakt natuurlijk ook mee en neemt de uitdaging aan om van alledaagse keukengeluiden nieuwe muziek te smeden.

Rudolph en Diederick brengen het publiek gegarandeerd in de juiste stemming voor vrolijke, gezellige en vooral smakelijke feestdagen!

Kaarten vanaf € 22,50 op vrijdag 16 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.