BEVERWIJK - Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon maken samen de komische voorstelling Kraaij & Kroon - Papadag bestaat niet. Kraaijkamp is ruim veertig jaar ouder dan Kroon en toch stappen de heren samen het podium op. Je zou het een gekke combi kunnen vinden.... Maar al vanaf hun eerste ontmoeting voelden de twee een connectie.


De voorstelling Kraaij & Kroon - Papadag bestaat niet is een mix van comedy, toneel en muziektheater. Kraaijkamp en Kroon gaan het gesprek met elkaar aan over hun eigen levens en hun leeftijdsverschil, maar spelen ook lachwekkende sketches.

Ook andere actuele en herkenbare thema's komen voorbij. Zo vragen Kraaij en Kroon zich af wat je vandaag de dag nog kunt zeggen, wat er gebeurt als we geen humor meer hebben en hoe je niet wordt vergeten als je er niet meer bent. Over één ding zijn ze het alvast eens: er moet gelachen worden!

Kaarten vanaf € 18,50 voor de try-out op vrijdag 12 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.