BEVERWIJK - Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme het publiek uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar show Barock is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA.

BAROCK is een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Ellen ten Damme straalt als een prettig krankzinnige zonnekoningin te midden van haar entourage, ze verleidt, ze flirt en ze boeit met haar onuitputtelijke energie.

Kaarten vanaf € 27,50 voor de show op vrijdag 17 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.