AMSTERDAM - Zondag 31 maart verzorgt Raúl Neijhorst bij fotografiecentrum ISOO, Stationsplein 46 in Beverwijk, een workshop die in het teken staat van artistieke naaktfotografie. Raúl won diverse bronzen, zilveren en gouden medailles over de hele wereld en verkreeg daarmee respectievelijk de AFiap-, EFiap- en EFIap/b-onderscheidingen. Kortom een fotograaf met bijzonder veel ervaring die deze middag u op weg gaat helpen om uw eigen skills te verbeteren in de artistieke naaktfotografie.

Om de workshop te volgen is een camera nodig waarmee u kunt fotograferen in de M-stand en die voorzien is van een flitsschoen. Verder zijn een leeg geheugenkaartje en een volle batterij handig.

Het programma start om 13.30 uur met een lunch, waarna de workshop om 14.00 uur begint met een stukje theorie. Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag met de praktijk. Raúl zorgt voor de studio setting en een heel leuk model. De workshop is rond 17.30 uur afgelopen. De kosten voor deze workshop bedragen 50 euro per persoon inclusief een eenvoudige lunch.

De workshop is voor maximaal 8 deelnemers, waardoor er veel individuele aandacht mogelijk is. Reserveer daarom snel via lezingen@isoo.nu.