BEVERWIJK - Het is alweer tien jaar geleden dat je piepjonge Jordy van Loon met miljoenen YouTube-hits, het Serious Request Anthem van 2008 en een dikke nummer 1-hit: Verliefdheid (is een toverbal), direct een plek in de Nederlandse showbizz veroverde. Tien jaar later is het jongetje een man geworden en trekt hij langs de theaters met zijn band en het repertoire van onder meer Rob de Nijs, Ramses Shaffy, Jacques Brel, Robert Long, Benny Neyman en eigen werk.

10 jaar later… andere wegen is een ontdekkingsreis langs kleinkunst, muziek en theater. Dat zijn publiek hem niet is vergeten, blijkt uit de succesvolle release van zijn nieuwe singel Ik vier het leven dat ik leef.

Jordy presenteerde in 2017 in een uitverkocht Betty Asfalt Complex een preview van zijn nieuw muzikaal theaterprogramma 'Jordy van loon, tien jaar later - andere wegen'. En met dit programma is hij nu te zien in een aantal kleine zalen van de Nederlandse theaters.

Jordy wordt begeleid door Wolfgang Maiwald op piano en Glenn Schwarzer op gitaar. In mei dit jaar gaf Jordy al een klein voorproefje van zijn gehele programma tijdens de Preview Night.

Kaarten vanaf € 14,00 voor vrijdag 5 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.