BEVERWIJK - Nog één keer kruipt Jon van Eerd in de rol van zijn alter ego Harrie Vermeulen in de komedie Zo Vader zo Zoon. Na maar liefst vijftien theatervoorstellingen rondom dit hilarische karakter maakt Van Eerd onlangs bekend dat hij, na de laatste voorstelling, niet langer deze rol zal vervullen.

Harrie Vermeulen is nog een keer terug in Beverwijk. Dolkomische situaties, onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen in deze laatste voorstelling tot een ongekend komisch hoogtepunt.

In Zo vader zo zoon woont Harrie Vermeulen bij zijn succesvolle zoon in huis. Die is in het zakenleven zeer succesvol en slim, maar privé een tikkeltje naïef. De arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden zoonlief aan de haak te slaan. En daar kan zij de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Harrie bedenkt een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen.

Nog één keer Harrie Vermeulen in een gierend gek familiefeest!

Kaarten vanaf € 28,50 op zaterdag 12 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.