BEVERWIJK - Op het verse 6e album A Love Brand New heeft het singer-songwriter duo Jodymoon weer een nieuwe spannende combinatie gevonden tussen zang, gitaar, piano, cello en Das gewisse Etwas. Het duo presenteert dit nieuwe werk in de intieme setting van de kleine zaal van het Kennemer Theater.

De muziek van zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets is niet in een hokje te plaatsen. Het duo won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008) en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado en Tom McRae.

Jodymoon heeft intussen vijf albums op zijn naam staan die stuk voor stuk lovende recensies kregen. The Life you never planned on werd ook in Duitsland uitgebracht en leverde het duo een uitgebreide internationale tour op. Van het vijfde album All is Waiting zijn de singles The Long Way round en Hitchhike Overdrive veelvuldig te horen op NPO Radio 1 en 2. Ook dit jaar, staan er vanwege de release van hun nieuwste album optredens door het hele land op de agenda. Alles in het teken van A Love Brand New.

Kaarten vanaf € 16,00 voor zaterdag 7 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.