BEVERWIJK - Na zijn doorbraak in 2002 is Jim niet meer weg te denken uit de muziekscene. Met name in de musicalwereld heeft hij zich met zijn zwoele stem en sterke acteerwerk bewezen als een onmisbare aanwinst. Nu keert Jim solo terug. En persoonlijker dan ooit met zijn programma ‘Klein’. Met deze alles samenvattende titel bezorgt Jim samen met een pianist zijn publiek een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes.

Aan de hand van zeer persoonlijke anekdotes over de mooiste, maar ook minder mooie momenten uit zijn leven, neemt Jim je mee op een bijzondere muzikale reis, waarin we liedjes horen die voor Jim een bijzondere betekenis hebben. Van Frank Boeijen tot Herman van Veen en van de 3JS tot Jims eigen repertoire; alles komt voorbij. "Dit is voor mij de puurste vorm van entertainment. Allereerst omdat zingen, naast al mijn andere werkzaamheden in de entertainment business, nog steeds als meest natuurlijk voelt. En om het publiek een kijkje te geven in mijn wereld, geeft een speciaal gevoel," aldus Jim.

Kaarten vanaf € 21,00 voor vrijdag 28 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.