BEVERWIJK - Deze solovoorstelling is voor twee persoonlijkheden. Jeroen van Merwijk en Lucky. Een citaat van Lucky: “Van Merwijk is een slappe zak en een lafaard. Zijn tijd is voorbij, hij heeft zijn kans gehad. Het is mooi geweest. Het is tijd voor het echte werk. Het is tijd om te zeggen waar het op staat. De tijd is rijp voor Lucky ”.

Al vijfentwintig jaar staat Jeroen van Merwijk op de planken en hij maakte als solist dertien theaterprogramma’s. Radio en televisie volgden. Hij schreef zeven boeken. Schreef teksten voor Hans Dorrestijn, Adèle Bloemendaal en Karin Bloemen.

In december 2014 nam hij afscheid als soloartiest. Na hevig aandringen van fans, familie, vrienden, bekenden, collega’s en een groot aantal hoogwaardigheidsbekleders kwam hij vorig jaar op dat besluit terug. Nu staat zijn alter ego Lucky in theater omdat de tijd er rijp voor is en dat is ‘lucky’ voor het publiek!

Kaarten vanaf € 16,50 voor vrijdag 15 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.