BEVERWIJK - De 3JS komen met een heerlijke kerstshow naar het Kennemer Theater. Met hun akoestische benadering van het kerstrepertoire van lang geleden en nu weten Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller het kerstgevoel te vangen zoals geen andere band dat kan.

De 3JS zijn inmiddels al tien jaar actief in de muziekbranche. Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als De Wereld Draait Door hebben de heren zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen.

De kerstshows van de 3JS zijn een begrip in theaterland. Aangevuld met piano, accordeon en basgitaar trekt het Volendamse trio ondertussen al zes jaar lang de gehele maand december door het land.

Geen toeters en bellen, maar een kerstshow van een kleine akoestische band voor een optimale intieme kerstsfeer!

Kaarten vanaf € 23,00 voor de try-out op zaterdag 7 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.