BEVERWIJK - In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. De wereld barst uit haar hokjes en oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte; is het nu niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze het publiek mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse?

"(S)EXPERIMENT staat voor mij niet letterlijk voor ‘seks’, maar voor ‘sekse’; vrouw / man en alle kleurrijke vormen daar omheen en tussenin. Het staat voor de fluïde zoektocht in de liefde. Het hoofd denkt te móeten kiezen omdat we zijn opgegroeid in een zorgvuldig ontworpen systeem. Maar wat als je daar ineens niet meer aan mee doet? Volgens mij is het tijd voor next level. Daar staat het voor. En liefde. Veel liefde."
Een intieme voorstelling rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit.

Kaarten à € 18,00 voor donderdag 16 september om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.