BEVERWIJK - De drie zangeressen van SYA (Amanda, Yvonne en Daphne) hebben een voorliefde voor country en folk. Naast eigen repertoire spelen en zingen ze de mooiste nummers om het koude en donkere jaargetijde een beetje mooier te maken. Van Don McLean zingen ze 'Vincent' (Starry, Starry Night). Van Fleetwood Mac bringen ze 'Landslide'.

Ook uit het schitterende werk van Tori Amos zingen ze het prachtige 'Winter'. De versie, die SYA zingt, is door de eigen SYA-draai zeker niet slechter. Ook werk van Crosby, Stills &Nash komt met 'Helplessly Hoping' aan bod.

De dames van SYA voorzien hun songs van eigen arrangementen en begeleiden zichzelf op diverse akoestische instrumenten, waaronder piano, gitaar, accordeon, dwarsfluit, basgitaar en mandoline. A Bright Starry Night, Part II van SYA is een verrukkelijk luisterconcert dat je verwarmt tijdens de lange winternacht.

Kaarten vanaf € 17,00 voor zaterdag 24 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.