BEVERWIJK - Dit seizoen brengt Supertrap nog eenmalig in Beverwijk een ode aan ‘Breakfast in America’. Inmiddels tourt de band met hun nieuwe show ‘Crime of the Century’ door het land. ‘Breakfast in America’ is het best verkochte album van de Britse band Supertramp uit 1979. Het bevat grote hits zoals ‘The Logical Song’, ‘Goodbye Stranger’, ‘Breakfast in America’, ‘Take the Long Way Home’ en ‘Child of Vision’.  Het album wordt integraal opgevoerd.

Aangevuld met een selectie van o.a. de albums ‘Crime of the Century’ en ‘Even in the Quietest Moments’ belooft dit een fantastische show te worden. Muziek uit de gouden tijd van Supertramp waarin Roger Hodgson en Rick Davies als tegenpolen de mooiste muziek produceerden en deze band misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was.

Supertrap zet een eigentijdse show neer vol prachtig licht en pakkende visuals die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!

Kaarten vanaf € 22,50 op zaterdag 5 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.