BEVERWIJK - 'Huisvrouwen Bestaan Niet' is gebaseerd op de gelijknamige bioscoophit, de best bezochte film van 2017 en genomineerd voor een Gouden Kalf. In de herkenbare en humoristische voorstelling maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie. Ze proberen elkaar ervan te overtuigen dat hun manier toch echt de beste is.


De smetvrees van Gijsje (29) staat symbool voor haar angst voor zo'n beetje het hele leven (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?). Halfzus Marjolein (39) neemt alles zoals het komt, ook als het niet komt (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot). Moeder Loes (59) staat met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest in het leven. Over één ding zijn ze het eens: huisvrouwen bestaan niet meer. Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.

"Het leven is soms net een vuilniszak, er kan altijd nog wat bij."

Kaarten vanaf € 22,50 voor de try-out vrijdag 20 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.