BEVERWIJK - De drie zangeressen Jordyn Mallory, Pam Macbeth en Jacky en hun strakke band laten in drie sets werk horen van oude en nieuwe sterren uit de rijke country-historie.

Jordyn Mallory is bekend als de stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.

De Amerikaanse Pam MacBeth is een veelgevraagd artiest in de Nashville scène en speelde in vele muziekvideo's, waaronder Marty Stuarts Hillbilly Rock, diverse TV-specials van Jerry lee Lewis, Steve Earle, Pam Tillis en Lonestar.

Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland en zet met haar set Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers.

Nashville's Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.

Kaarten vanaf € 20,50 op vrijdag 18 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.