BEVERWIJK - Na het grote succes met zijn typetje Harrie Vermeulen brengt Jon van Eerd nu een nieuwe komedie naar het theater: De Komedie Over een Bankoverval.


Deze hit op het Londense West End en is nu door van Eerd in het Nederlands bewerkt en geregisseerd. Een hoofdrol is weggelegd voor Buddy Vedder.

Geheel in lijn met Van Eerds eigen producties zit De Komedie Over een Bankoverval vol bizarre misverstanden, absurde verhaallijnen en grappen. Een stel net ontsnapte boeven beramen een plan voor een diamantroof. De beoogde diamant ligt in een kluis die wordt bewaakt door niet al te snuggere bewakers. Een romance tussen een van de boeven en de dochter van de bankdirecteur levert echter de nodige complicaties op. Gaat het ze het lukken om de diamant in handen te krijgen?

Filmische achtervolgingen, klapbedden met een eigen leven, draaikolken en ondersteboven gespeelde scènes: het komt allemaal voorbij in deze dolkomische theaterbeleving!

Spel: Buddy Vedder, Joey Schalker, Suzanna Pleiter, Rogier Komproe, Cathalijne de Sonnaville, Arie Cupé, Martin van de Starre, Zjon Smaal en Lars Vaessen.

Kaarten vanaf € 31,00 voor zaterdag 25 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.