BEVERWIJK - New York, jaren 40. De gefortuneerde society-dame Florence Foster Jenkins staat met een klassiek programma in de prestigieuze Carnegie Hall. Het concert is compleet uitverkocht, maar er is een klein probleem: Jenkins zingt ontzettend vals! Het publiek is daarvan op de hoogte, maar de zangeres zelf lijkt het niet te horen...


De (a)muzikale komedie Viva la Diva!: operazangeres die geen noot zuiver zong, vertelt het waargebeurde verhaal over het optreden van Jenkins. De voorstelling van Chris Ballance was in 1992 een grote hit op het Edinburghse Fringe Festival en keert ruim dertig jaar later terug in het theater.

Voor deze herneming kruipt Frédérique Sluyterman van Loo in de huid van Jenkins, terwijl Erik Brey de rol van haar pianist en echtgenoot vervult. Het publiek kan zich voorbereiden op een uiterst valse vertoning, goed voor een lach én een traan.

Viva la Diva! pijnigt de oren pijnigt, spant de de lachspieren aan en verwarmt het hart!

Kaarten vanaf € 21,00 voor de try-out op donderdag 1 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.