BEVERWIJK - 'De Situatie' is Martijn z'n derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn eigen stijltje vertelt Martijn het allerlei herkenbare en hilarische situaties. Of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie, een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

Als cabaretier beleefde Martijn een ware kickstart. Na de publieksprijs op het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival 2014, won hij alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. En vervolgens ook nog de jury,- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival met zijn programma 'Jongensboek'. Allemaal in één seizoen.

Martijns tweede programma werd wederom bekroond met drie- en viersterren recensies. Een heerlijke cabaretavond met zelfs een paar rake liedjes. Kaarten vanaf € 14,00 op zaterdag 26 maart om uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.