BEVERWIJK - Een bevlogen band voert het publiek door een stuk muzikaal erfgoed waar dus U tegen gezegd kan worden onder de vocale begeleiding van John Vooijs (Tarzan), Patricia Haastrecht (The Voice of Holland), Baggio en Bas de Groot.

100% Hollandse Hits staat stil bij de grote taalverscheidenheid van ons land. Waar de internationale klappers 'keihard' Engelstalig zijn, kent de achtertuin ook vele pareltjes in onze moerstaal en daarbij in het bijzonder de streektaal. Schud even met je mouw en artiesten als Skik, Normaal, Harry Jekkers en Rowen Hèze rollen er in een oogwenk uit. En vergeet de 'stadionhit' van de heren van De Kast, ergens eind jaren '90, niet.

De grootste hits uit 75 jaar muziek van eigen bodem. Een avondje meezingen, een traantje wegpinken bij emotionele herinneringen en volledig uit je bol gaan. Met het beste repertoire van muzikale helden als Boudewijn de Groot, André Hazes, Miss Montreal, BLØF, Anouk, Normaal, Golden Earring en nog veel meer.

Kaarten vanaf € 25,50 donderdag 23 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.