BEVERWIJK - ´Stil in mij´ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek. Deze musicalproductie, met Ferry Doedens in de hoofdrol, is tevens het regiedebuut van William Spaaij.

De musical ‘Stil in mij’ verhaalt over vijf twintigers. Ooit, op de middelbare school, waren ze dikke vrienden. Daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen. Eén van de vijf vrienden is er niet meer. Nu komen ook al die andere herinneringen naar boven.

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks, want wat weten ze nou van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen.

De musical ‘Stil in mij’ is een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan!

Kaarten vanaf € 21,50 voor de try-out op zaterdag 16 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.