BEVERWIJK - Na het grandioze succes van Marja's Grote Tupper Topper Show, komt Marja van Katendrecht terug met haar nieuwe voorstelling Marja's Dooie Sterren Parade. De altijd hoopvolle en melancholische Marja maakt zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten. In sprankelend muzikaal programma houdt ze de herinneringen aan hen levend!

Marja ontvangt nabestaanden met een plak cake en een welgemeend 'Bedankt dat u er bent'. Met het iconische 'Waarheen, waarvoor' van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van onder anderen Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de grote sterren van weleer.

Marja van Katendrecht zoals het publiek haar kent; sprankelend, ontwapenend, met een tomeloze energie en het hart op de (Rotterdamse) tong. Marja toont succes, maar schuwt het verval en de eenzaamheid niet. Marja's Dooie Sterren Parade is een vervreemdende gebeurtenis die – precies zoals bij een goed afscheid – droefenis én plezier met elkaar verbindt!

Kaarten vanaf € 18,00 op vrijdag 8 april om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.