BEVERWIJK - Kiki Schippers is eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar, fel en bovendien een hartveroveraar, die met haar liedjes het publiek moeiteloos om haar vinger windt. Ze waagt zich nu aan haar tweede voorstelling: WAAR. Maar waar is ze naar op zoek? Het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal of gewoon de keiharde waarheid? Kiki laat het weten in een wervelstorm aan grote ideeën, meeslepende muzikaliteit en keiharde comedy.


Kiki won eind 2014 de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Haar eerste avondvullende programma 'Wie kijkt?' in 2015 werd lovend ontvangen. Ook op de radio is ze inmiddels een vast geluid met haar stekelige bijdrages aan actualiteitenprogramma's als Spijkers met Koppen. In 2017 won ze de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Er spoelen mensen aan.


Kiki bijt zich speels vast in de actualiteit, maar net wanneer ze een rustige haven denkt te bereiken, vliegt ze genadeloos uit de bocht.
Kaarten vanaf € 16,00 voor vrijdag 27 september om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.