BEVERWIJK - Stichting Gouden Dagen nodigt jullie graag uit voor een gratis middagvoorstelling van Grijs Gedraaid op zaterdag 30 december 2023 in het Kennemer theater in Beverwijk gevolgd door een gezellige kunst en cultuurmarkt met creatieve stands waar je activiteiten kunt uitproberen.


In het kader van onze doelstelling Buurtverbinding, kan Gouden Dagen deze gezellige middag gratis aanbieden aan buren die met elkaar de voorstelling bezoeken. Het idee achter “Grijs Gedraaid” is simpel: een straatbewoner - die in ‘zijn/haar’ straat een (kwetsbare) oudere vindt en vraagt om mee te gaan naar het Grijs Gedraaid”.

‘Grijs Gedraaid’ is genieten voor alle generaties! Deze voorstelling verbindt door middel van muziek, beweging en creatie en is de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De middag wordt geopend met muziek van singer-songwriter Maaike Ouboter die 10 jaar geleden met haar debuutsingle ‘Dat ik je mis’ heel Nederland wist te raken. Samen met het 22-koppige orkest Kamerata Zuid zal zij haar eigen Nederlandstalige nummers (inclusief liedjes van haar laatste album ‘Harnas van Glas’) en andere bekende Nederlandstalige nummer (meezingen mag!) afwisselen met prachtige klassieke stukken.

Kom in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van dans en choreograaf Andrew Greenwood van Switch2Move, met zijn bewegingsprogramma zet hij de deur open voor onderling contact. Samen met Eva Durlacher ga je in gesprek met muzikale herinneringen op een creatieve manier.

Na afloop van de voorstelling hebben jullie de mogelijkheid om in de foyer van het theater creatieve stands te bezoeken. In de stands krijgen aanbieders van creatieve workshops en cursussen de mogelijkheid hun creatieve workshop of cursus te presenteren en bezoekers dit te laten ervaren.

Buurtverbinding

De droom van Gouden Dagen is dat buurtgenoten de mogelijkheid hebben om samen mooie dingen te ondernemen. Wie neem jij mee op 30 december naar het theater om samen een onvergetelijke herinnering te maken en een middag te genieten vol met muziek, dans en creatie?

Interesse?

Geef je op vóór 28 december 2023. Via onderstaande link:

https://www.goudendagen.nl/grijs-gedraaid-2023-reserveringsformulier/

Wees er op tijd bij, vol=vol!

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

Inloop: 13.30 – 14.00uur

Voorstelling Grijs Gedraaid: 14.00 – 15.30uur

Creatieve markt: 15.30 – 16.30uur

Locatie: Kerkplein 1, 1941 HD Beverwijk

Openbaar vervoer

Loopafstand vanaf NS station Beverwijk ca. 15 minuten. Stationsplein oversteken, rechtsaf (Breestraat), aan einde linksaf bij verkeerslicht (Alkmaarseweg), volgend verkeerslicht linksaf (Burg. Scholtensstraat). Het Kennemer Theater ligt direct aan uw linkerhand.

Loopafstand vanaf bushalte Connexxion lijn 73 (Alkmaarseweg) ca. 1 minuut.

Voor meer informatie raadpleeg OV Reisinformatie: www.9292.nl of (0900) 9292.

Parkeergelegenheid

U kunt parkeren op 5 min. loopafstand van het Kennemer Theater op het Beverplein, het Meerplein (10 min.) of Stationsplein (15 min.). Vanaf de terreinen is de route met borden aangegeven. Na 18.00 uur en in het weekend is parkeren op deze terreinen in en rond het centrum van Beverwijk gratis. Naast het Kennemer Theater zijn twee parkeerterreinen (ca. 120 plaatsen).

Verhinderd?

Mocht u op 30 december toch verhinderd zijn en niet deel kunnen nemen aan het evenement, meld u zich dan tijdig af via info@goudendagen.nl

Alvast bedankt en samen maken we er een onvergetelijke middag van!